söndag 29 april 2007

Konsten att få en lyckad kväll på Trädgårn...

Idag blir det ännu en sammanfattning av Emma och Gunillas stapatser på stan en sen kväll, men denna gång var det inte Respekt som var målet för kvällen utan Trädgårn. Varför det blev Trädgårn denna gång var ju för att vårat älskade The Ark hade sin konsert där.

För det första så var vi tvugna att åka in redan vid 18 tiden och eftersom vi skulle stanna kvar där sen så hade vi klänningar på oss. Dessa klänningar gick inte långt nedanför rumporna och vi kände oss lite halvnakna när vi går med våra korta klänningar hemma i Anneberg ;) Inte blir det bättre när folk följer oss med blicken och visslar när vi går genom Göteborg..
Väl framme på Trädgårn fick vi köa utanför i en timme ungefär och sen var det dags att rusa in och ställa sig.

Vi hamnade nästan längst fram och i mer än en timme stod jag och hade "knökamp" med en dryg j*vla kille som försökte tränga sig föra oss men Gunilla är stark så han lyckades inte =)
Men när själva konerten drog igång blev det sånt tryck så vi backade bakåt och njöt av konserten längre bak.
De körde i princip alla bra låtar men glömde några pärlor jag älskar, men i det stora hela var det en underbar konsert och jag var där med Emma så det är ett minne för livet! :)

Sen dansade jag hela natten med Emma, Joel och Erik. Åh fy f*n va vi hade roligt! Jag orkar verkligen inte dra några detaljer vad som ände eller vad som var så roligt för det tar alldeles för lång tid men så mycket har jag inte skrattat när vi varit ute nånsin! Tack killar!

Imon är det valborgsmässoafton och då blir det antagligen Slottskogen med Emma =) Sen ska jag träffa Joel också så vi får se vad som händer (och fötter)

Kärlek!

Inga kommentarer: